Proteklog vikenda u Banja Luka je dobila svoj Cacao Beauty center, mesto koje postaje nova oaza za opuštanje, negu i lepotu, i mesto na kojem ćete se posvetiti samo sebi. Cacao beauty center nudi širok spektar usluga, koje će odgovoriti vašim željama. Banja Luka se pridružila velikoj Cacao beauty porodici, koja nudi lepotu na jednom mestu. Svečanom otvaranju proteklog vikenda, prisustvovale su i mnogobrojne poznate ličnosti i predstavnici medija.

Ovaj sjajan tim na čijem je čelu Jelena Rosić, ponudiće banjalučanima, najkvaliteniju negu lica i tela. Svako od nas treba da odvoji trenutke za sebe, brigu o sebi i svom licu i telu. Mnogobrojne banjalučanke i banjalučani uživaće u predivnom ambijentu, ljubaznom i profesionalnom osoblju i najkvalitetnijim uslugama uz renomirane svetske brendove koji se koriste u radu.

Otvaranju ovog centra u Banjaluci je prisustvovala i Marija Čalija, vlasnica Cacao concepta, koja je ovom prilikom istakla, da je srećna što se i Banjaluka od sada nalazi na mapi lepote na jednom mestu.

“Nakon Beograda, Zagreba, Podgorice, Kragujevca, Svilajnca i Užica, Cacao beauty svet lepote svečano je na naše veliko zadovoljstvo otvoren i u Banjaluci. Srećni smo da se naša uspešna priča iz godine u godinu širi, kao i što imamo sve veći broj zadovoljnih korisnika naših usluga iz celog regiona. Naš posao je naša strast i od naših samih početaka usvojili smo visoke standarde beskompromisnog kvaliteta i pokazali klijentima da Cacao Concept, pored profesionalne njege i održavanja lepote na visokom nivou nudi i mnoge druge prednosti jer pomno slušamo naše klijentice i klijente. Uvek smo spremni da poklonimo posebnu pažnju, učimo, napredujemo, a sve u cilju zadovoljstva naših mnogobrojnih klijenata”, istakla je Marija Čalija.

Jelena Rosić u ime Cacao Beauty centra u Banjaluci ističe, da su proteklih meseci vredno radili na pripremi modernog centra za negu lica i tela, kao i na edukaciji osoblja sa željom da Banjaluci ponude najkvalitetnije usluge u prekrasnom ambijentu.

“Naša želja je da ponudimo idealan spoj kvalitetne usluge, ljubaznog i edukovanog osoblja i savršenog mesta za opuštanje uz odmor od svakodnevnih obaveza i stresa. Cacao nije samo kozmetički salon, mi se savršeno uklapamo u životni stil moderne žene koja vodi računa o svom zdravlju i svojoj lepoti. Verujemo da će posetioci uživati u svakom tretmanu i boravku u našem Cacao beauty centru. Već sada vlada veliko interesovanje za naše usluge, zbog čega smo veoma srećni, a mogu obećati da ćemo se truditi da opravdamo poverenje svih naših klijenata koji nas posete”, istakla je Jelena Rosić.

Cacao Beauty centri su prepoznati po individualnom pristupu svakom klijentu, profesionalnosti u radu, visokim standardima kvaliteta i održavanja higijene pri pružanju usluga te ugodnom ambijentu i inovacijama. Upravo zbog spoja svih ovih segmenata, u ovoj jedinstvenoj oazi lepote, korisnici usluga će se osetiti jedinstveno, povratiti energiju i otkloniti posledice stresa.

Više informacija o Cacao Beauty centru možete već sada pronaći na www.cacaobeautycenter.ba, kao i na društvenim mrežama FacebookInstagramYou Tube, te rezervisati svoj termin za neku od usluga. Vidimo se u centru, koji objedinjuje lepotu na jednom mestu!

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim Cacao akcijama i novostima.

Hvala Vam!

Pin It on Pinterest