MARIJA ČALIJA

Budi najbolja verzija SEBE!

TRAJNA ŠMINKA PERMANENT MAKEUP BY MARIJA ČALIJA

Ja sam Marija Čalija, rođena u Kragujevcu, trenutno sa suprugom i troje dece živim u Beogradu.

U beauty poslu sam od 2011. godine a svet trajne šminke sam upoznala dve godine kasnije kada sam otišla na svoju prvu obuku iz oblasti Microbladinga kod Branka Babića, tvorca metoda iscrtavanja obrva.

Do sada sam pohađala više od 10 seminara, posećivala sam mastere i kongrese širom sveta, verujući da se u poslu, koji volim i radim, samo kvalitetnom uslugom može doći do cilja, a to su zadovoljni klijenti.

Za šest godina bavljenja ovim poslom imam više od 1.000 zadovoljnih klijenata.

Zato sam se odlučila da osnujem sopstvenu CACAO Akademiju – edukativni centar – sa željom da svoje znanje i bogato iskustvo podelim i sa drugima. Do sada sam obučila oko 100 učenika iz oblasti trajne šminke.

Trenutno radim u Beogradu i Kragujevcu, a u planu mi je da otvorim i akademiju u centralnoj Evropi.

Uložila sam mnogo truda i znanja da otvorim i centar za negu lepote koji se izdvaja na tržištu – po izgledu i kvalitetu usluge. U mom rodnom gradu, Kragujevcu, centar za negu lepote CACAO je postao lider u segmentu kozmetičkih usluga i porepoznatljiv upravo po prijatnom ambijentu, higijeni i kvalitetnoj usluzi.

Želeći da klijentima ponudim kvalitetne proizvode sa kojima i sama radim otvorila sam i drogeriju, a prateći njihove zahteve nedavno je sa radom počeo i CACAO epil centar u Beogradu i Kragujevcu.

Dobar koncept centra za negu lepote su prepoznali i drugi preduzetnici koji su poželeli da sličan imaju i u svom gradu. Zato sam se upustila u svet franšiza i danas centri pod brendom CACAO posluju u Beogradu, Kragujevcu, Užicu, Podgorici i Zagrebu.

Japanska metoda iscrtavanja obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva potpuni je hit kada je o trendovima u industriji lepote reč. Ova metoda garantuje potpuno prirodan izgled obrva. Osnovni princip japanske metode iscrtavanja obrva je da se u trajnijoj varijanti ne stvara efekat šminke, već da se koriguju i potpuno uklone nedostaci, kao i da se poboljša prirodan izgled i lepota lica. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice na obrvama, a boja koja se koristi ne razlikuje se od prirodne boje obrva klijenta.

Trajna šminka – Permanent makeup

Trajnom šminkom postiže se potpuno prirodan i osvežen izgled regija koje se tretiraju – očnih kapaka ili usana. Koža na očnim kapcima i usnama vrlo je osetljiva i podložna iritacijama i iz tog razloga, pažljivo birajte kome ćete pokloniti poverenje kada je o nezi i ulepšavanju ovih regija reč.

Trajna šminka očnih kapaka i usana podražumeva korišćenje kvalitetnih pigmenata, koji daju efekat šminke (ajlajnera ili ruža za usne). Krajnji rezultat tretmana planira se i prilagođava anatomiji lica i individualnim preferencijama klijenata.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Pin It on Pinterest