CACAO EPIL CENTER

Najnoviji LASER za sve tipove dlaka!

Diodni laser

Najuspešnija i najbezbolnija tehnologija za trajno uklanjanje dlaka. Laser je priznat i garantuje uspešnost tretmana a najnovija tehnologija koju poseduje čini da se ovi tretmani doživljavaju kao prijatni i relativno bezbolni. Ovaj nemački laser je najmodernija verzija diodanih lasera koja emituje tri talasne dužine istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje standardnih, ali i veoma svetlih i veoma tamnih i debelih dlaka.

Trajnost rezultata

Lasersko uklanjanje daje trajni rezultat. Za samo nekoliko tretmana (6 do 8) možete se rešiti neželjenih dlaka sa bilo kog dela tela, a koje su vam toliko dugo smetale. Tradicionalne metode za uklanjanje dlaka, kao što su: depilacija, brijanje, depil-kreme daju samo privremene rezultate. U roku od nekoliko sati ili eventualno dana, stanje se vraća u prvobitno i vi ste ponovo nezadovoljni.

Prednost laserske epilacije

Laserska trajna epilacija ima još jednu prednost – više ne morate da čekate da vam dlačice porastu do određene dužine, za razliku od drugih metoda uklanjanja dlaka, i tako se osećate neurednom i neprivlačnom. Kada jednom uradite epilaciju, shvatićete da ste potpuno slobodni u svakom trenutku – ne razmišljate više o neželjenim dlakama!

Novi diodni laser na tržištu!

Za sve tipove dlaka i sve tipove kože!
Zakažite tretman

TRETMANI LICA

Ultrazvučno čišćenje lica

Regenerativni tretman lica

Nutritivni tretman lica

Lifting tretman lica

Foton terapija tretman lica

EPIL U BEOGRADU

Balkanska 40b
11000 Beograd
061 313 7 313
beograd@cacaoepil.com
info@cacaoepil.com

epil centar pancevo

EPIL U PANČEVU

Dr Žarka Fogaraša 12
26000 Pančevo
060 02 49 749
pancevo@cacaoepil.com
info@cacaoepil.com

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Pin It on Pinterest