CACAO EPIL CENTER

Najnoviji LASER za sve tipove dlaka!

Diodni laser

Najuspešnija i najbezbolnija tehnologija za trajno uklanjanje dlaka. Laser je priznat i garantuje uspešnost tretmana a najnovija tehnologija koju poseduje čini da se ovi tretmani doživljavaju kao prijatni i relativno bezbolni. Ovaj nemački laser je najmodernija verzija diodanih lasera koja emituje tri talasne dužine istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje standardnih, ali i veoma svetlih i veoma tamnih i debelih dlaka.

Trajnost rezultata

Lasersko uklanjanje daje trajni rezultat. Za samo nekoliko tretmana (6 do 8) možete se rešiti neželjenih dlaka sa bilo kog dela tela, a koje su vam toliko dugo smetale. Tradicionalne metode za uklanjanje dlaka, kao što su: depilacija, brijanje, depil-kreme daju samo privremene rezultate. U roku od nekoliko sati ili eventualno dana, stanje se vraća u prvobitno i vi ste ponovo nezadovoljni.

Prednost laserske epilacije

Laserska trajna epilacija ima još jednu prednost – više ne morate da čekate da vam dlačice porastu do određene dužine, za razliku od drugih metoda uklanjanja dlaka, i tako se osećate neurednom i neprivlačnom. Kada jednom uradite epilaciju, shvatićete da ste potpuno slobodni u svakom trenutku – ne razmišljate više o neželjenim dlakama!

Novi diodni laser na tržištu!

Za sve tipove dlaka i sve tipove kože!

Zakažite tretman

TRETMANI LICA

Ultrazvučno čišćenje lica

Regenerativni tretman lica

Nutritivni tretman lica

Lifting tretman lica

Foton terapija tretman lica

EPIL U BEOGRADU

Balkanska 40
11000 Beograd
061 313 7 313
beograd@cacaoepil.com
info@cacaoepil.com

EPIL U KRAGUJEVCU

Dr Ilije Kolovića 8
34000 Kragujevac
061 255 8 558
kragujevac@cacaoepil.com
info@cacaoepil.com

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It on Pinterest