Zdravlje je najvažnije, ali da li znate da i lepota počinje dobrim zdravljem? Samo kada se osećate dobro, bez teškoća pri svakodnevnim aktivnostima, vi možete ponosno da nosite svoju lepotu.

Vodeći se tom devizom #CacaoBeauty tim s ponosom predstavlja novi projekat: otvaranje modernog fizio centra u Kragujevcu! Smešten u blizini centra grada (ulica Daničićeva 97), Cacao Fizio centar pruža veliki broj fizikalnih procedura koje u kombinaciji sa kineziterapijskim tehnikama daju odlične rezultate u procesu rehabilitacije, smanjenja bola i poteškoća.

Bilo da ste aktivni sportista, rekreativac, roditelj školarca, radite za računarom, dugo stojite ili ste nedavno imali operaciju savet i podrška fizioterapeuta biće vam od velikog značaja. U našem poslu prevencija igra važnu ulogu i iz tog razloga stručni tim vam je na raspolaganju u kontekstu sprečavanja povreda, ali i saniranja postojećih, te poboljšanja sportskog rezultata.

Ukoliko primećujete da vaše dete nepravilno drži leđa, dosta vremena sedi na neudobnoj stolici, nosi veći teret u školskom rancu – pravo je vreme da ga odvedete na pregled kod fizioterapeuta. Ni zaposleni roditelji nisu izuzetak! Ukoliko veći deo radnog dana provodite u sedećem položaju treba da znate da kičma “nosi” svu težinu jer su mišići trupa i leđa opušteni. Pritisak na diskove (gradivne veze između pršljenova) u sedećem položaju raste, a da bi se otklonio potrebno je kičmu potrebno poravnati. Taj efekat postiže se antigravitacionom terapijom uz pomoć inverzione klupe u Cacao Fizio centru.

Pored toga, stručni tim fizioterapeuta sa višegodišnjim iskustvom u radu na raspolaganju je da vam pomogne i primenom drugih metoda: elektroterapijm, ultrazvučnom terapijom i sonoforezom, laseroterapijom, magnetoterapijom, krioterapijom, presoterapijom, masažom, kineziotejpingom. Više o uslugama i procedurama u Cacao Fizio centru pročitajte OVDE.

Informacije o procedurama i dostunim terminima možete dobiti putem telefona +381 65 933 6 993 ili email-a info@cacaofiziocenter.com. Posetite centar na adresi Daničićeva 97 svakog radnog dana od 8 do 21 sat i subotom od 9 do 17 sati.

Zdravlje na prvom mestu!

Prijavite se na našu mailing listu!

Budite u toku sa svim Cacao akcijama i novostima.

Hvala Vam!

Pin It on Pinterest