CACAO ACADEMY

Pouzdan put ka uspehu!

PROGRAMI I EDUKACIJE

Z

OBRVE

JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA
TRAJNA ŠMINKA – PERMANENT MAKEUP

Z

TREPAVICE

SVILENE TREPAVICE
LASH LIFT

Z

LICE

TRAJNA ŠMINKA – PERMANENT MAKEUP
PROFESIONALNO ŠMINKANJE
DEPILACIJA

Z

NOKTI

PEDIKIR
MANIKIR

Z

TELO

DEPILACIJA
MASAŽA
MADEROTERAPIJA

Industrija lepote je jedna od najbrže rastućih u svetu, a baviti se lepotom znači inspirisati druge da budu najbolja verzija sebe. Jedan od najaktuelnijih trendova na svetskoj sceni lepote je trajna šminka obrva, usana i kapaka.

Kao jedan od vodećih beauty centara kada je o japanskoj metodi iscrtavanja obrva i trajnoj šminki reč, Cacao razvija jedinstven edukativni entitet – Cacao Akademiju, koja ima za cilj prenošenje znanja i pružanje podrške u radu polaznicima.

Vremenom u edukativne programe akademije, pored obuke za japansku metodu iscrtavanja obrva i trajnu šminku, uključujemo i obuke za: manikir, pedikir, depilaciju, svilene trepavice, profesionalno šminkanje, Lash Lift i botoks trepavica i maderoterapiju.

Poslovna filozofija Cacao Akademije ne podrazumeva samo prenošenje teorijskog znanja i uvid u praktične radove polaznika. Mi želimo da budemo vaš pouzdan partner na putu ka uspehu.

Tu smo da vam pomognemo da razumete posao do same njegove srži i da vam kroz naš entuzijazam i profesionalnost pokažemo zašto je posao u beauty sferi jedan od najlepših.

Tim Cacao akademije čine vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u radu u industriji lepote. Naši specijalisti će vam pored praktičnog i teorijskog znanja, pružiti smernice za bolje razumevanje tržišta, potreba klijenata i izazova sa kojima će se vaš posao suočiti.

Cacao Academy

Vaš pouzdan partner na putu ka uspehu!

Prijava za obuke
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It on Pinterest