CACAO ACADEMY

Pouzdan put ka uspehu!

PROGRAMI I EDUKACIJE

Z

OBRVE

JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA
TRAJNA ŠMINKA – PERMANENT MAKEUP

Z

TREPAVICE

SVILENE TREPAVICE
LASH LIFT

Z

LICE

TRAJNA ŠMINKA – PERMANENT MAKEUP
PROFESIONALNO ŠMINKANJE
DEPILACIJA

Z

NOKTI

PEDIKIR
MANIKIR

Z

TELO

DEPILACIJA
MASAŽA
MADEROTERAPIJA

Industrija lepote je jedna od najbrže rastućih u svetu, a baviti se lepotom znači inspirisati druge da budu najbolja verzija sebe. Jedan od najaktuelnijih trendova na svetskoj sceni lepote je trajna šminka obrva, usana i kapaka.

Kao jedan od vodećih beauty centara kada je o japanskoj metodi iscrtavanja obrva i trajnoj šminki reč, Cacao razvija jedinstven edukativni entitet – Cacao Akademiju, koja ima za cilj prenošenje znanja i pružanje podrške u radu polaznicima.

Vremenom u edukativne programe akademije, pored obuke za japansku metodu iscrtavanja obrva i trajnu šminku, uključujemo i obuke za: manikir, pedikir, depilaciju, svilene trepavice, profesionalno šminkanje, Lash Lift i botoks trepavica i maderoterapiju.

Poslovna filozofija Cacao Akademije ne podrazumeva samo prenošenje teorijskog znanja i uvid u praktične radove polaznika. Mi želimo da budemo vaš pouzdan partner na putu ka uspehu.

Tu smo da vam pomognemo da razumete posao do same njegove srži i da vam kroz naš entuzijazam i profesionalnost pokažemo zašto je posao u beauty sferi jedan od najlepših.

Tim Cacao akademije čine vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u radu u industriji lepote. Naši specijalisti će vam pored praktičnog i teorijskog znanja, pružiti smernice za bolje razumevanje tržišta, potreba klijenata i izazova sa kojima će se vaš posao suočiti.

Cacao Academy

Vaš pouzdan partner na putu ka uspehu!

Prijava za obuke
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Pin It on Pinterest